Motorclub Alkemade
Lid worden

Lid worden

JA, Ik wil graag lid worden van MOTORCLUB ALKEMADE.

De contributie bedraagt € 30,- per jaar voor een hoofdlid en € 15,- voor de eventuele partner of familieleden.

Deze contributie is inclusief een eigen clubblad en kortingen op clubactiviteiten.

Je krijgt van de penningmeester aan het begin van je lidmaatschap een machtiging te ondertekenen en ieder kalenderjaar zal de penningmeester je voor het lidmaatschap belasten.

Mocht je je lidmaatschap willen beëindigen, dan dien je dit voor 30 november door te geven aan de secretaris.
Geef dit op tijd door, zo ook mogelijke adres wijzigingen.

Mail je gegevens naar MC Alkemade en je word door de secretaris verder geïnformeerd.

Of kom op de gezellige clubavonden (woensdag) in ons clubgebouw.

MC Alkemade is een vereniging die probeert om het motorrijden in zijn geheel te bevorderen. Dat doen we door een vereniging in stand te houden waar we het over motorrijden (en over allerlei andere zaken) hebben.

Door vriendschap – gesprek – feedback – uitwisselen van ervaringen (nog meer) blij worden op een motorfiets.
We houden iedere woensdagavond een contactavond. Iedere laatste zondag van de maand is er tevens een contactmiddag (vanaf 16:00 uur tot etenstijd).
Verder organiseren we thema-avonden met allerlei diverse inhoud, weekeindjes uit (Pinksterweekeinde en Blokhuttenweekeinde) en verschillende groepen trekken er in de zomer op uit om Europa te ontdekken, in meer of minder vlotte varianten. De genoemde weekenden worden vanuit de club georganiseerd. Incidentele (gewone) toertochten ontstaan meestal aan de bar om vervolgens in klein comité te worden uitgewerkt. Vrijheid blijheid.
Dan zijn er de verschillende georganiseerde toertochten van één dag. Voorjaars- en natte bladerenrit, de thuisblijversritten in de vakantietijd, de knoeirit als afwisseling. De ritten staan op de website en worden gecommuniceerd via WhatsApp, Facebook en het clubblad.
Het lijkt allemaal veel om bij te houden maar we communiceren makkelijk. Er is een toerrijders-app (voor informatie over met elkaar toeren) een “vrienden van MCA-app” (voor informatie over allerlei gein) en we proberen via de website – facebook – messenger te communiceren. Het clubblad – wat zes maal per jaar verschijnt – is dan ook vaak moeilijk vol te krijgen omdat alle nieuwtjes al via social media uitgewisseld worden. Overigens mag je het clubblad in hardcopy (op papier) ontvangen of digitaal. Graag even aangeven op het inschrijfformulier. (komt verderop)
Wil je in de app’s worden opgenomen – geef dan even je 06-nummer door, dan regelen we dat. Facebook en Messenger idem.

Binnen de club zijn er verschillende “samenwerkingsverbanden”. Zo heeft Diana van der Meer een speciale “Women-club” opgericht, maar er is ook een groep enthousiastelingen die de bar beheert, zich bezig houdt met de jubilea van de vereniging – een klussenteam – kortom; als je soms vrije tijd over hebt voor andere gezellige dingen. . . . er staat een snoep-pot van activiteiten voor je klaar. Het is een cafetaria model. Komt er iets langs wat je leuk vind dan haak je aan. Zo niet – even goede vrienden.

Denk er aan – een partnerlid is half geld en krijgt korting op de verschillende festiviteiten of weekeinden!!