Motorclub Alkemade
Lustrum foto’s

Lustrum foto’s

Een regelmatig terugkerend fenomeen bij de MC Alkemade is het maken van een lustrum clubfoto. Elke 5 jaar met zoveel mogelijk leden bij elkaar om met de motor te poseren. Elk lustrum is zo’n groepsfoto gemaakt. Kan je jezelf terug vinden?

Clubfoto 2019
35 jaar oud. Het begon die dag al vroeg te regenen, we hadden ook niet alle leden bij elkaar, maar het was een gezellige dag

Clubfoto 2014
We tellen 30 jaren jong. Ons 6e lustrum, de groep telt inmiddels zo’n 110 leden. Ze konden er niet allemaal bij zijn deze dag, wat natuurlijk erg jammer was. Er werd een stelling opgebouwd voor de fotograaf, die een paar mooie foto’s kon nemen.
Alle aanwezige leden gingen op de groepsfoto en ook individueel op de foto, die bestemd is voor op de ledenwand in het clubgebouw.

Clubfoto 2009
Bij de foto van 2009 was het wel erg speciaal, de club bestaat dan 25 jaar, daarom was iedereen uitgenodigd zijn/haar motor mee te nemen.

Clubfoto 2004
Op 28 maart 2004 was het dan zover. Alle leden hadden een uitnodiging gekregen om bij het clubgebouw ter verschijnen, met motor. Met veel passen en meten konden de plusminus 30 motoren met hun baasjes zodanig neergezet worden dat er een aanvaardbaar portret gemaakt kon worden. Vanaf een stellage werden door een fotograaf een aantal statieportretten gemaakt.

Clubfoto 1999
Hiernaast staat de clubfoto die aan de Wijde Aa genomen is.

Clubfoto 1994
Deze foto is genomen voor het nieuwe gemeentehuis van Alkemade

Clubfoto 1989
De foto van 1989 is ook genomen voor het oude gemeente huis van Alkemade.

Clubfoto 1984
Hiernaast de eerste Club foto. De foto is in 1984 genomen voor het gemeentehuis van Alkemade.